En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış bapsı adına bina yan aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe için yürekyapısı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı daha buna bağlı olarak daha ehven olmaktadır.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni maksat dâhilin zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin üstı esna, yangın kapıları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri kadar başka yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Yangın merdivenleri yangın ile baş başa su taşkını ve sarsıntı gibi öteki tabii afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu yazgımızda;

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya dürüst ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda bulunan yangın çıkış baplarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaatı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine ilgilı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu Yangın Çıkış Kapısı standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını üretmek binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak kötüda konum alan illere iş vermekteyiz.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili vaziyet önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet kabil faktörlere ilişkilı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının elan mürtefi bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceği konusunda hemfikirler.

Report this wiki page